Program


Hátsó ablak - G.A.P. - Jubileumi Fesztivál

Hátsó ablak - G.A.P. - Jubileumi Fesztivál

Egy lakóház ablakain keresztül különböző életekbe pillanthatunk be. Szemtanúi lehetünk felhőtlen boldogságnak, elhagyatottságnak, átlagos vágyaknak, indokolatlan félelmeknek, a szürke hétköznapok monotóniájának, négy fal közé rekedt problémáknak, amikről mélyen hallgatunk; csupa olyan epizód, ami velünk is megtörténhet, vagy éppen meg is történik.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 2. szombat, 19:00

Mozaikok, amik önállóan is értelmezhetőek, de egészet is alkothatnak. Az már viszont a befogadón múlik, hogy összeállnak-e, vagy magukra maradnak.

Előadók: a G.A.P. táncművészei
Zene: montázs
Látvány: Szabó Erika
Fény: Takács Judit, Thury Zita
Koreográfus asszisztens: Takács Judit
Koreográfus: Thury Zita

Az előadás időtartama 40 perc.

A Gangaray Artistic Program/G.A.P. képzésének elsődleges célja egy szakmailag elismert magyarországi és nemzetközi színvonal létrehozása. A fiatal táncosok a professzionális táncegyüttesek világába, a koreográfusok munkamódszereibe nyernek betekintést, ezzel bővítve szakmai felkészültségüket.
A Gangaray Dance Company komplex képzési és tehetségkutató programjának eredményeit demonstráló előadások az évad folyamán két alkalommal mutatkoztak be színházunkban. Az idén ötödször megrendezett háromnapos fesztiválon Maday Tímea Kinga új produkciójával jelentkezik a csapat, melyet a második napon a pályakezdő Thury Zita Hátsó ablak című előadása követ. A fesztivált a program vezető koreográfusának, Hámor Józsefnek Monoton című darabja zárja.

Thury Zita 2015 óta a Gangaray Dance Company képzési programjának tagja, a fesztiválon ismét látható első egészestés alkotása.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!