Program


Boros cipellők: Köszönés helyett - Ambíció Tehetségprogram

Boros cipellők: Köszönés helyett - Ambíció Tehetségprogram

Érdekes találkozások sorozata, melyeknek értelmét sokszor fölösleges keresni.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 1. csütörtök, 19:00

Az előadás különböző idők, terek, helyzetek, érzések, emberek, testrészek találkozásainak sorozatát mutatja be. A gyerek és a felnőtt, a lány és a fiú, a zongora és a fejtető, a lábujjak és a gitár, a cselló és a száj és még tovább...Kötelező és lehetetlennek tűnő találkozási pontok, amik könnyűnek tűnnek, és amiktől nehezen szabadulunk. Valami működik, ki tudja miért, és valami egyáltalán nem, pedig a leírás és a szabályok szerint működnie kéne. A különböző találkozások idő és térbeliségét boncolgatjuk a színpadon, az élő tánc és zene által. Az előadáson 7db, 5-7 perces jelenet, “élőkép”követi egymást, melyek egymáshoz kötődnek, de nem képeznek lineáris történetet. A jelenetekben váltakozik az improvizáció szabadsága és a kötött hangok, mozdulatok lüktetése. A jelenetek különböző hangszerelésűek, és különböző mennyiségű táncost mozgatnak. A zene egyszerre születik a tánccal, a szöveggel, teret engedve a zenészek, táncosok improvizációs készségeinek egy olyan anyagot létrehozva, ahol az ellentétek találkoznak és vagy kiéleződnek, vagy egymásba olvadnak. A hangszerek között hivatalos (fuvola, gitár, zongora, ének, csörgők, xilofon, stb.) és nem hivatalos hangszerek is felfedezhetőek, mint boros poharak, üvegek, sörös dobozok. Ez által az egész előadás idejét és terét egy otthonos közeggé teremtjük, ahol a véletlen is egyszerűen beleszólhat a történésekbe.

A társulat tagjai sem sorolhatóak egy kalap alá. Mindenki minden egyszerre és ez által képesek megannyi ecsettel egy képet festeni.

 

Előadók: Ács Dominika, Hrotkó Csenge, Horváth Réka, Lang Tímea, Nagy Enikő, Táibl Eszter, Pekár Attila, Pálinkás Máté

Alkotók: Horváth Réka (koreográfiák, zene, szövegek), Hrotkó Csenge (szöveg, zene)

Ajánlatunk


3 nő 1-1 életszakaszban vagy 1 nő 3 életszakaszban? Játsszunk! Az életünkkel!

Ajánló


Ha létezik tűz és víz, akkor az egészen biztosan Don Baker és Jill Tanner. Mégsem választja el őket sok egymástól:…

Az ünnepelt színész házaspár szalonjában vagyunk. A férj, az országos hírű Színész barátjának, a Kritikusnak arról panaszkodik, hogy félti a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!