Program


D.A.A. – Dóka Attila Akusztik: Játék a tűzben

D.A.A. – Dóka Attila Akusztik: Játék a tűzben

Koncert a Bethlen Téri Színházban

A fiatal zenekar műsora egy érdekes crossover műfajt képvisel, amely a hagyományos könnyűzenei koncertet vegyíti a színházzal. Az előadás során ugyanis - egy rejtélyes narrátor segítségével - a nézők betekintést nyernek a dalszerző valós életébe, megértik motivációit, történetét. A különböző életszakaszokra, érzelmi állapotokra pedig a D.A.A. zenéjével reflektál, ad egyben a történéseknek sajátos aláfestést a különös végkifejletig. 

A zenekar mindig is szeretett kísérletezi és kitágítani a műfaji határokat, hiszen, mint vallják, a különböző művészeti ágak izgalmas és kontrollált keveredése olyan érzelmeket hozhat felszínre, amelyekért érdemes olykor túlnyúlni a hagyományos koncert sémáján. A színház ehhez pedig kiváló terep, ahol a fényekkel, térrel lehetőség nyílik újabb értelmi és érzelmi síkokkal gazdagítani a D.A.A. – dalok világát. 

A zenekar 2018. május 24-én jelentette meg első lemezét, így ez az előadás pontosan egy évvel később újabb mérföldkő a csapat életében.

Az előadás hossza 90 perc.
 
Dóka Attila - ének, gitár
Kovács Sára Dizna - fuvola, vokál
Dóka Péter - cajon
 
Jegyár: 2000 forint
Early bird jegyek május 10-ig: 1500 forint

Ajánló


Az ünnepelt színész házaspár szalonjában vagyunk. A férj, az országos hírű Színész barátjának, a Kritikusnak arról panaszkodik, hogy félti a…

Henrik Ibsen Peer Gynt című drámája nyomán, Áprily Lajos fordításának felhasználásával Peer  Gynt a drámairodalom egyik legkülönlegesebb figurája: önmagát kereső, újra…