Program


Danubia - Mirror in the Waters - Des châteaux en l’air /  Ramona Poenaru & Gaël Chaillat (FR)

Danubia - Mirror in the Waters - Des châteaux en l’air / Ramona Poenaru & Gaël Chaillat (FR)

Magával ragadó multimédiás élmény, melyben a lábad is vizes lesz!

Aktuális előadásokA Danubia - A vizek tükre című előadás során a közönség egy képzeletbeli utazáson vesz részt a Dunán, a forrástól a torkolatig.

 

A nézők az előadás során egy, multimédiás eszközökkel és tárgyakkal felszerelt térbe kerülnek, ahol interaktív módon maguk is hozzájárulnak az előadás létrejöttéhez.

Öt stábtag - egy zenész, egy képzőművész, egy színész és két színpadi operátor - kalauzolja végig a résztvevőket ezen a szöveg nélküli utazáson, amit az alkotók hangokkal, képekkel, mozgásban lévő testekkel, tárgyakkal tesznek átélhetővé, miközben csorog a víz a talpuk alatt, mégsem hagyják el a színpadot.

 

Az előadás minden szakasza egy-egy képkeretet jelent, amelyet a dunai történelem és kultúra, valamint az utazás valódi élménye ihletett: germán folyó mitológia, bécsi tánc és festészet, dunai zene és nyelvek, balkáni határháborúk, viharok és árvizek, emberi építészet és emlékezet. A témák és helyek, a múlt és a jelen nevezetességei keresztezik egymást, összekeverednek és felfedezőútra hívják a közönséget a Dunán.

 

Szereplők:

Ramona Poenaru

Gaël Chaillat

Yann Argenté

Étienne Haan

Lou Zimmer

 

Szerző/rendező: Ramona Poenaru és Gaël Chaillat

Díszlettervező: Olivier Benoît

Zeneszerző: Étienne Haan

Az előadást a 10. Színházi Olimpia, a Kulturális és Innovációs Minisztérium és a Magyarországi Francia Intézet támogatta.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!