Program


Van holnap! - Dóka Attila

Van holnap! - Dóka Attila

Szerzői est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 26. csütörtök, 19:00

Harmadik előadásával tér vissza a Bethlen Téri Színházba Dóka Attila november 26-án. Az előadót már Láthattuk a „DAA - Játék a tűzben!” című lemezbemutató színházi koncerten, és a  „DAA - Mozdulj!” elnevezésű sokszereplős, teltházas produkcióiban, ahol életének egy-egy meghatározó időszakába pillanthattunk be. Ezúttal sem lesz másképp, szerzői estjében azt mutatja meg, hogyan rendezte át zenei életét a covidos időszak.   

 

Minden történés hatással van ránk, formál bennünket, és mi ennek megfelelően reagálunk a világra. Voltak és még lehetnek olyan időszakok, amikor négy fal közé kényszerülünk, de ott is fel kell találnunk magunkat, és látnunk kell minden körülmények között, hogy van tovább és lesz holnap! A zene reményt ad, kiutat mutat és megnyugtat. Van, aki megírja, van, aki énekli és van, aki hallgatja.  A zenének nem szabad elhalkulnia! - mondja a dalszerző, énekes.  A szerző ezen az estén újra kilép az online térből, hogy közönségével együtt lehessen, és a zene nyelvén beszámoljon arról, hogyan hatott rá az elmúlt pár hónap. A műsorban helyet kapnak régi és új dalok egyaránt, valamint - a szerző számára nagyon fontos - versmegzenésítések is.  

 

Dóka Attila – gitár, ének 

 

Dóka Attila 13 éves kora óta szerez dalokat, ír szövegeket. Emellett aktívan foglalkozik versmegzenésítésekkel. Több lemezt megjelentett már, irodalmi esteken, színházban és persze hagyományos koncerteken is fellép. Nevéhez fűződik a 2017 – ben alakult DAA (Dóka Attila Akusztik) zenei projekt is, amely 2018ban „Rejtsd el szíved” címmel lemezt adott ki.  

 

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!