Program


Líra / Forgatagban - Gangaray Artistic Program

Líra / Forgatagban - Gangaray Artistic Program

a Gangaray Artistic Program dupla estje
English-friendly performance

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 8. szombat, 19:00

Líra
A lírai művek (alapvetően, de nem kizárólagosan) verses formában íródnak. A hagyományos műfaji kereteken – dal, óda és válfajai, epigramma, elégia – kívül sokféle szempontból csoportosíthatjuk őket. A tartalmi elemek mellett a lírai művekben különösen fontosak a szerkezeti megoldások, a kifejezőeszközök, a stíluselemek, a költői képek, alakzatok, a zeneiség eszközei.

Koreográfus: Hámor József

Forgatagban
Az előadás középpontjában a viharos találkozások, a pillanat erejében megbúvó rövid intimitás adta lehetőség van. Hogyan és miként érzékelik egymást az emberek egy a viharos élet adta momentumban, ahol kevés idő jut egymás érzelmi világának megismerésére? Kell-e, fontos-e önmagunk teljes valójának kinyilatkoztatása, vagy veszítsük el a gyeplőt, és engedjük magunkat láttatni a világ számára?

Koreográfus: Mádi László (Közép-Európa Táncszínház)

Az előadás időtartama 60 perc.

 

A Gangaray Artistic Program (G.A.P.) elsődleges célja egy szakmailag megkérdőjelezhetetlen magyarországi és nemzetközi színvonal létrehozása. A program 2012 őszén jött létre abból a célból, hogy a hazai fiatal generációt segítse jövőjében. Egyénre szabott hozzáállással alakították ki a koncepciót, amely elsődlegesen a professzionális kortárs táncos képzés érdekeit helyezi előtérbe. A képzés során mély betekintést kapnak a felvételt elnyert fiatal táncosok egy olyan világba, mely megmutatja nekik, milyen módon dolgoznak együttesek, koreográfusok, ezzel is bővítve szakmai felkészültségüket a jövőben.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!