Program


Tegnap - Zadam Társulat

Tegnap - Zadam Társulat

Pillanatról pillanatra alkotom meg, aki vagyok. Emlékeim táptalaján fogan meg a bennem lévő teremtő erő, melyet szabadon használva átalakítom az életemet. Felszámolom azokat a gondolatokat és viselkedésmintákat, amelyek a múltamba láncolnak.  több

Képes vagyok elengedni minden olyan lenyomatot, amely nem támogat. Hálás vagyok testem egyediségéért és minden szépségéért. Megélem lényem korlátlan virulását, mely áthatóan sugárzik egész személyiségemből. Felszabadítom magam múltbéli mintáim, korlátaim alól, örömmel lépek a jelenbe.  

Előadók:
Nagy János (zenész),
Roehnelt Zsuzsanna (színész),
Temesvári Zsófia (táncos),
Zambrzycki Ádám (koreográfus / rendező)

A Zadam Társulat 2003-ban jött létre, Zambrzycki Ádám vezetésével. Eleinte leginkább összművészeti alkotások, performance-ok részeként mutatott be táncműveket, majd 2005-től kezdve teljesen önálló előadásokat hoz létre, repertoárja évről évre bővül. Az együttes állandó tagsággal nem rendelkezik, mégis rendszeresen együttműködő alkotók, előadóművészek csoportját jelenti.
A társulat előadásaiban vezető szerepet kap a képiség, a vizuális megközelítés. A bemutatott produkciók gyakran újragondolt, aktualizált változatban kerülnek felújításra, ezzel megőrizve frissességüket, tovább gazdagítva, finomítva gondolati struktúráikat.

A színházi előadások és filmes munkák mellett, a társulat rendszeresen készít és mutat be térspecifikus produkciókat, a társadalmi élet legkülönbözőbb színterein. Kávézókban, mozikban, iskolákban, múzeumokban, vagy akár közterületeken. Fontos feladatuknak tekintjük a kortárs művészet és a tánc népszerűsítését, annak minél szélesebb közönségréteghez történő eljuttatását. Ezt többek között az évek óta nagy sikerrel zajló, középiskolásoknak szóló “beavató” programjaikkal is elősegítik. Szintén sokéves múltra tekint vissza a társulat által folytatott pedagógiai tevékenység is. Ennek keretén belül állandó, heti rendszerességű órák, illetve különböző tematikájú workshop-ok formájában van lehetőség találkozni a társulattal.

Ajánló


3 nő 1-1 életszakaszban vagy 1 nő 3 életszakaszban? Játsszunk! Az életünkkel! Játsszuk azt, hogy előre tudjuk a sorsunkat! Mikor…

Egy pincérnő és egy szakács. Frankie és Johnny. És bár nem lehet csak azért járni valakivel, mert van egy ilyen…